Hej där ute!

Sedan det förra inlägget har några av oss i huset hunnit vara på studiebesök i Göteborg. Göteborgs Fontänhus som i år firar 30år!!  Det var väldigt givande för oss alla att se en verksamhet som funnits så länge med en välarbetad struktur. Fontänhuset Göteborg äger sitt hus, ett hus på nästan 1000kvm på Andra långgatan. Med anledning av att de äger sitt hus, tillkommer många arbetsuppgifter kopplat till fastighetsskötsel. På bilderna ser ni ett av rummen som var under renovering. Ett tjockt lager med tapet, allt från 1861 fram till idag skulle rivas ner. Visst är det vackert bara som det ser ut nu?

Göteborg visade sig verkligen från sin fina sida när vi kom. Men.. Vi fick även känna på spöregn i sidled. Det ingår väl när en besöker Göteborg?

Vi kommer tillsammans att sumera resan och använda oss av våra lärdomar här hemma i Falun.

 

Under vecka 43 fortsätter vi med introduktionsbesök. Det känne verkligen så bra att vara igång med att ta emot nya medlemmar till oss.
Onsdag bjuder på friskvårdsdag med promenad till Sjulsarvsstugan för korvgrillning. På fredag firar vi Halloween med film och fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *