Intresserad av att bli medlem?

Då börjar vi med ett nybesök!

Vi vänder oss till personer med psykisk sjukdom/ohälsa och som inte har annan daglig insats vad det gäller sysselsättning/verksamhet, som till exempel LSS (hit räknas inte studier eller lönearbete/praktik in).

Deprecated: Required parameter $form follows optional parameter $notices in /customers/e/4/7/fontanhusetfalun.se/httpd.www/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/render/notices.php on line 40

Ett nybesök är till för dig som vill veta mer om hur vår förening kan hjälpa dig med att till exempel:

– Skapa struktur i vardagen

– Finna ett sammanhang

– Lära dig laga en bouillabaisse och annan mat

– Skriva artiklar och informationsmaterial

– Bryta social isolering och ensamhet

– Komma igång med studier

– Gå vidare ut till arbete

– Och mycket mer!

Vid besöket är du välkommen att komma själv eller i sällskap med någon du känner. Om du efter besöket känner att det verkar intressant så har du möjlighet att prova på att arbeta på våra olika enheter tillsammans med oss. Efter några introtillfällen bestämmer du själv om Fontänhuset är något för dig och om du vill bli medlem.


Vem är du?

– Du har egen erfarenhet av psykiska problem, sjukdom eller ohälsa

– Du har en egen önskan om att gå vidare, och till exempel komma ut till arbete, praktik eller studier

– Du bor i Falu Kommun

– Du är mellan 16-65 år


Samarbete och arbete på egen hand

Vår modell går ut på att du ska kunna fungera och arbeta tillsammans med andra, men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Varmt välkommen på besök hos oss!


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fontänhuset använder dina personuppgifter för att kontakta dig. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen, GDPR artikel 6.1 a och 6.1e. Uppgifterna delas inte med andra organisationer. Ditt samtycke är frivilligt. Fontänhusets styrelse är ansvarig för behandlingen. Dataskyddslagen ger dig rätt att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Genom att skriva eller mejla till Fontänhuset kan du få dina uppgifter raderade eller rättade. Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen. Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen. Dina personuppgifter raderas när vi etablerat kontakt med dig.

Genom att klicka på ”Skicka” samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt ovan.

Intresserad av att bli medlem? Då börjar vi med ett nybesök!