Vill du bli medlem i Fontänhuset Falun?

Deprecated: Required parameter $form follows optional parameter $notices in /customers/e/4/7/fontanhusetfalun.se/httpd.www/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/render/notices.php on line 40

 

Vi vänder oss främst till dig som är mellan 16-35 år, men du är naturligtvis välkommen upp till 65 år. Du behöver vara skriven i Falu kommun och uppleva någon form av psykisk ohälsa. Förutsättningar för att bli medlem är att du kan arbeta tillsammans både självständigt och tillsammans med andra. Vi arbetar alltid sida vid sida i ett fontänhus, det betyder att någon annan medlem eller handledare finns till för att lyckas genomföra arbetsuppgifterna tills det känns tryggt att genomföra de helt på egen hand. Att vara medlem kostar ingenting och medlemskapet har ingen tidsgräns.

Är du nyfiken på att bli medlem eller få mer information om vilka vi är kan du boka ett nybesök.
Vid ett nybesök träffar du någon av oss medlemmar och handledare i huset. Vi berättar mer om vår förening och vad vi arbetar med samt visar dig runt i huset. Besöket brukar ta ca 30 minuter. Om du tycker det känns bra börjar vi alltid med att ha en introduktion. Introduktionen är till för att känna på om det verkligen är någon som du känner passar. Efter ett antal introduktionsbesök går vi tillsammans igenom hur det känns och fungerar. Om du tycker allt känns bra är du välkommen som medlem hos oss!

 

Börja med att kontakta oss via kontaktformuläret nedan. Du kan även ringa oss på 070-399 04 53.

 


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fontänhuset använder dina personuppgifter för att kontakta dig. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen, GDPR artikel 6.1 a och 6.1e. Uppgifterna delas inte med andra organisationer. Ditt samtycke är frivilligt. Fontänhusets styrelse är ansvarig för behandlingen. Dataskyddslagen ger dig rätt att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Genom att skriva eller mejla till Fontänhuset kan du få dina uppgifter raderade eller rättade. Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen. Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen. Dina personuppgifter raderas när vi etablerat kontakt med dig.

Genom att klicka på ”Skicka” samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt ovan.