Aktuellt och Lunchmeny

Föregående
Nästa

Vecka 3 serverar La Fontaine:

Tisdag 18/1: Ugnsbakad fisk med smaker från Medelhavet

Torsdag 20/1: Zucchinibiffar med klyftpotatis

Fredag 21/1: Tortellinigratäng med svamp

Nu lagar vi mat tre gånger i veckan! Så roligt =)


Projekt hälsa och hållbarhet

Fontänhuset Falun arbetar för att söka ekonomiska medel från Arvsfonden för ett projekt inom hälsa och hållbarhet. I januari sker flera möten på huset med syfte att ta fram underlag för vår projektansökan. Alla medlemmar är välkomna att vara med i detta arbete. Kontakta oss på huset för mer information. Dina åsikter och synpunkter är värdefulla.

Aktuellt i huset

På grund av rådande smittläge har huset beslutat om att minska antalet besökare. Vi inför tillfälligt ett bokningssystem. Du som medlem kan boka in dig på två pass per vecka. Om du vill boka in tid kontakta huset på 070-399 04 53 eller maila. Om möjlighet finns, ges utrymme att öka antalet besök eftersom. Det är naturligtvis supertråkigt att behöva göra dessa ändringar men vi hoppas att åtgärden minskar risken för att någon blir sjuk. Vi behöver alla hjälpas åt med att vara noga med handhygienen. Vid symptom på covid-19 som halsont, feber, huvudvärk, nästäppa eller hosta, stanna hemma och följ folkhälsomyndighetens direktiv. Klicka här för att komma dit!

Med anledning av detta har vi för tillfälligt pausat besök till huset. Har du frågor eller funderingar kan du ringa oss på 070-399 04 53.